Facebook Instagram YouTube

UPSR 2016 NO 33

Teknik Box Model

Perkongsian kali ini adalah, cikgu akan tunjukkan cara menjawab soalan KBAT melibatkan :

  1. LEBIH DARIPADA
  2. KURANG DARIPADA

Biasanya soalan berbentuk ini, agak sukar untuk anak kita menjawab, kerana memelukan kemahiran yang tinggi, tapi, melalui video ini, Cikgu kongsikan langkah demi langkah cara menjawab dengan cepat dan mudah faham.

Ada yang tanya, kalau lukis2 macam ni blh ker jawab dalam peperiksaan? Jawapannya boleh, dapat FULLMARK

Ok, cikgu tak nak buang masa, teruskan tonton video di bawah……

 

 

Ada Belajar Sesuatu?

Saya harap teknik BOX MODEL yang saya kongsikan ini dapat membantu anak anda menjawab soalan KBAT yang kata susah tu…

Dan sebelum terlupa!

Kalau anda nak CIKGU IZNAN bantu anak anda dengan lebih detail dan cepat.

Anda boleh dafttar KELAS CIKGU IZNAN online, anak anda boleh belajar di mana2, bila-bila masa. Antara kandungan di dalamnya, cikgu share semua teknik BOX MODEL bagi memudahkan anak menjawab semua soalan yg kata susah tu dengan confiden dan cepat. Yang penting betul dan FULLMARK.

Klik jer JOIN NOW di bawah untuk info lanjut.

Facebook Comments

1 thought on “UPSR 2016 NO 33

Leave a Reply

Your email address will not be published.